Nyitás

Sajátos időszakon vagyunk túl. Immár 46. (tanítási) napja digitális oktatás folyik az iskolában.
Tisztelet és köszönet a tanároknak, diákoknak és leginkább a szülőknek, hogy sikeresen vizsgázott ebben a helyzetben is a Tüskevár Iskola közössége! Megint bebizonyosodott, hogy milyen komoly emberi erőforrások szabadulnak fel, ha cselekedni kell a diákjaink érdekében. Az elmúlt hónapok tapasztalataiból rengeteget tanultunk és ezt a tudást a jövőben is hasznosítani fogjuk.
Élve a járványügyi korlátozások feloldásával, az utolsó két hétben megnyitjuk az iskolát. Nem a tantárgyi ismeretszerzés vagy a számonkérés lesz a cél, hanem egy kis lelki egészségvédelem, az újra találkozás, az egymásnak örülés megélése. Fontosnak tartjuk a személyes találkozásokat, az eddigi bezártság oldását, esetleg közös feldolgozását.
Az általános iskolás osztályok kedd-szerda-csütörtök napokon korlátozott időben, és betartva az érvényben lévő biztonsági előírásokat, találkoznak majd az iskolában vagy vesznek részt iskolán kívüli szervezett programokon. A gimnazisták számára konzultációs és vizsga lehetőségeket biztosítunk a tanév eredményes zárásának érdekében.
Az érettségizők június 16-án vehetik majd át a sikeres vizsgáról szóló bizonyítványaikat. A többi évfolyam bizonyítványosztásának időpontjairól és módjáról a jövő héten adunk tájékoztatást.
További jó egészséget kívánva mindannyiunknak, üdvözlettel
Kovács Péter

Hozzászólások

WHO is not responsible for the content or accuracy of this translation <a href=https://propec.homes>propecia tablets for sale</a>