Erdei iskola

Kedves Szülők!
Sajnos a dunai árvíz az erdei iskolai terveinket is elmosta. Mivel a veszélyeztetett területeken lett volna a kirándulás, ezért kénytelenek voltunk új programot tervezni. Ennek részleteit olvashatják alább.

A június 10-14-ei tanítási hét programja

Jún. 10., hétfő: rendes tanítási nap az iskolában, órarend szerint

Jún. 11., kedd: Városbújocska – vetélkedő a városban
Találkozó 9 órakor a Moszkva téren az óra alatt.
A program 13 óra körül ér véget a Gellért-hegyen. (Kérjük, hogy azoknak a gyerekeknek az esetében, akit kísérni kell, egyeztessék az osztálykísérővel a találkozás helyét és idejét.)

Június 12., szerda: Kerékpártúra a Velencei-tó körül
Találkozó 9,30-kor a Déli pályaudvaron a pénztáraknál.
Program: Kb. 11 órakor érkezünk meg a Velencei-tóhoz. Ezután sárkányhajózás, jó idő esetén fürdés. 14 órakor szervezett kerékpártúra a tó körül: madárrezervátum, nevezetességek megtekintése. A túra kb. 18,30-ig tart. Biciklit nem kell hozni, kapunk a helyszínen. Aki nem biciklizik, az a dinnyési tanösvény felfedezésével tölti a napját. Mindenki hozzon magával egész napra való ételt-italt, esőkabátot, fürdőruhát, törölközőt. A túra közben egyszer kapunk lángost.
Visszaérkezés kb. 21 órakor a Déli pályaudvarra.

Június 13., csütörtök: Bográcsozás Makkosmárián
Találkozó 9 órakor az iskolában. Innen a megszokott útvonalon elsétálunk Makkosmáriára, ahol közösen bográcsozunk, ebédelünk. Alternatív programként az erre kedvet érző tanulók vizsgázott kísérő mellett gombászhatnak az erdőben.
Visszaérkezés kb. 13 órakor az iskolába.

Június 14., péntek: tanítás nélküli munkanap (tehát a gyerekeknek nem kell iskolába jönniük).
Hétfőn és kedden (jún. 17-18-án) már nincs tanítás.

Költségek: a három nap programja (útiköltséggel, szervezett túrával, fagyival, bográcsozással együtt) 6000 Ft, melyet kérünk a gyerekekkel hétfőn az iskolába beküldeni.

Évzáró, ballagás, bizonyítványosztás: június 19-én, szerdán 15 órától.

A teljes szöveg letölthető .doc formátumban a lap alján.

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja szuloi_level_erdei_iskola_2013.doc26 KB

Hozzászólások

Hypertension HTN is a preventable contributor to disease and death in humans <a href=https://cialiss.skin>cheap cialis</a>