Adventi hét

Idén is elérkezett az adventi időszak, sőt nem sokára itt a Karácsony és a téli szünet is.

Mint minden évben, a jövő héten, december 17–től december 20-ig adventi hét lesz az iskolában. Ehhez szeretnénk segítségüket kérni, és az ezzel kapcsolatos tudnivalókat közölni.

Ismét tartunk ruhacsereberét. Mindenki, akinek van kinőtt, megunt, nemszeretem ruhája, ami jó állapotú és tiszta, hozza be és elcserélheti remek, pont jó, aranyos és szép ruhákra.
Emellett segíteni szeretnénk a Menhely Alapítvány „Sapka, sál, kesztyű, zokni” akcióját sapkákkal, sálakkal, kesztyűkkel és zoknikkal. Ezeket az iskolában gyűjtjük és közösen juttatjuk el a Menhely Alapítványhoz. Kérjük, ha vannak otthon ilyen ruhadarabjaik, küldjék be a gyerekekkel!

Hagyományainkhoz híven szintén lesz Bazár is, ahol a gyerekek a hét folyamán gyűjtött petákjaikat „vásárolhatják le”. Ehhez várunk mindenféle jó állapotú, árusítható játékokat, könyveket, filmeket és bármilyen dolgot, amit a gyerekek akár a családnak ajándékba, akár maguknak szívesen megvesznek.

Az utolsó napi (csütörtöki) büféhez is segítségüket kérjük. Szükségünk lesz (édes és sós) sütire, valamint innivalóra, amit kérünk, hogy a gyerekekkel küldjenek fel az iskolába szerdán vagy csütörtökön. (Egyeztetni az osztálykísérőkkel lehet.)
Ezen kívül idén először Pite-kupát is rendezünk, amelynek győztese elnyeri az Iskola Legjobb Pitéje 2012 címet! Erre is várjuk a nevezéseket.

Minden segítséget előre is köszönünk!

Az adventi hét tervezett programja a következő:

Dec. 17., hétfő
Kirándulós nap.
Kezdés 8.45-kor az iskolában.
Főoktatás után kezdődik az adventi hét. Ezen a napon kirándulunk, téli túra öltözetben célszerű jönni, szendvics, meleg ital ajánlott. Kb. 13 órakor végzünk.

Dec. 18., kedd
Dekorációs verseny nap.
Kezdés 8.45-kor az iskolában.
Minden osztály megtervezi és megvalósítja termének dekorációját a korábban megbeszélt stílusnak, témának megfelelően. A verseny keretében díjazzuk a legszebb, legötletesebb dekorációt.
A termek díszítése mellett szerencsejáték-szoba is várja a gyerekeket, és tovább folytatjuk a szerencsedarvak hajtogatását is. Kb. 13 órakor végzünk.

Dec. 19., szerda
Kézműves nap.
Kezdés 8.45-kor az iskolában.
Ezen a napon mindenféle karácsonyi kézműves foglalkozások várják a gyerekeket. (Gyertyamártás, üvegfestés, stb.) Kb. 13 órakor végzünk.

A héten tanulószoba nem lesz, a programok illetve ebéd után a gyerekek haza mehetnek!

Dec. 20., csütörtök
Karácsonyi bazár és Adventi kert napja.
Kezdés 11 órakor az iskolában. (Ezen a napon nem lesz ebéd!)
11-től 16 óráig leszünk. Teaház, játékterem, sulimozi és büfé várja a tanulókat, majd ismét kinyit a Bazár. 15 órakor az adventi kerttel búcsúzunk.

A karácsonyi szünet előtti utolsó tanítási nap december 20. csütörtök, a szünet utáni első tanítási nap 2013. január 07., péntek.

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja level_szuloknek_karacsony2012.doc29.5 KB