advent

Kedves Szülők!

Idén is a téli szünet előtt öt napig közösen készülünk a gyerekekkel a Karácsonyi Ünnepekre.
December 16-20-ig minden nap a gyerekek osztályfőnökeikkel ajándékokat készítenek. Ezeket az ajándékokat az utolsó tanítási napon lehet megvásárolni a gyerekek által szervezett vásáron, amire miden kedves érdeklődőt (szülőt, nagyszülőt, tstvéreket szeretettel várunk). A vásában befolyt összeget az osztályok a tavaszi osztálykiránduláson költhetik el.
Ezen az utolós, december 21-ei napon megrednezésre kerül a már hagyományosnak számító Csoda-Bazás is, ahol a gyerekek az általul összegyűjtött petákokért és fabatkákért vásárolhatnak játékokat, könyveket, dvd-ket, pólókat stb. Ennek a bazárnak a színesebbé tételéhez várjuk felajánlásaikat: olyan, még jó állapotban lévő játékokat, könyveket, dvd-ket, ékszereket sttb várunk amiket otthon már nem használnak, de más gyerek örülhetne neki.
A karácsonyi büfében a gyerekek sütit, pogácsát, szendvicseket és üdítőket ehetnek, ehhez is szeretnénk a szülők segítségét kérni. Valamint mézeskalácsok készítésében is számítunk Önökre idén: a gyerekek ezeket a mézeskalácsokat feldíszítik, becsomagolják és a )0-es buszon utazóknak és buszsofőröknek kivánnak velük boldog ünnepeket!
December 21-én a Karácsonyi ünneplés 11 órakor kezdődik, közös énekléssel, amire szitén szeretettel várjuk Önöket, ugyanígy a 15 órakor kezdődő adventi kertünkre is!
Kellemes ünnepeket kívánunk!